Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Steak // Belgisch witblauw

Zesrib (+- 350 gr) // Pul Uruguay

Filet Pur // Belgisch witblauw

Lamskroon // New Zealand

Parelhoen - farce van truffel

Kalfshaasje

Kippenbrochette

Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.


Visgerechten

Scampi’s (curry – lookboter – lookroom – van’t Huis)

Verse zeetong à la Meunière

Kabeljauwhaasje / tuingroenten / Beurre Blanc

Zeebaars - risotto - broccoli

Gevuld rog - spinazie - tomaat

Gegratineerd vispannetje

Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.

Al onze gerechten zijn te verkrijgen met :

Frieten – kroketten – puree – gratin – brood - Hanengras

Veggie

Inspiratie van de Chef
(Selectie van onze dagverse producten)
Keuze uit warm of koud gerechtje

Hanengras

Hanengras steak

Hanengras kippenfilet

Deze gerechten worden gereserveerd met een fris slaatje.

Sauzen naar keuze :

Den Haan - natuur - peperroom - champignonroom - curry - verse bearnaise - lookboter/room

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie