Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Steak - Belgisch witblauw -
Filet Pur - Belgisch witblauw (+- 250gr.)
Lamskroon - New Zealand -
Kippenfilet
Varkenshaasje
Vol-au-vent
Ribbetjes ‘American Style’
Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.
Visgerechten
Scampi’s - | curry – lookboter/room – van’t Huis |
Kabeljauwhaasje - Tuingroenten / Beurre Blanc
Zalmfilet - Tuingroenten / Beurre Blanc
Gegratineerd vispannetje
Verse zeetong à la Meunière
Al onze gerechten zijn te verkrijgen met :
Frieten – kroketten – puree – gratin - hanengras
Veggie
Inspiratie van de Chef
(Selectie van onze dagverse producten)
Hanengras
Hanengras steak
Hanengras kippenfilet
Deze gerechten worden gereserveerd met een fris slaatje.
Sauzen naar keuze :
Den Haan - natuur - peperroom - champignonroom - curry - verse bearnaise - lookboter/room