Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Steak - Belgisch witblauw -

Filet Pur - Belgisch witblauw (+- 250gr.)

Entrecote - Uruguay (+- 350gr.)

Lamskroon - New Zealand -

Kippenfilet

Varkenshaasje

Vol-au-vent

Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.


Visgerechten

Scampi’s - | curry – lookboter/room – van’t Huis |

Kabeljauwhaasje - Tuingroenten / Beurre Blanc

Zalmfilet - Tuingroenten / Beurre Blanc

Gegratineerd vispannetje

Al onze gerechten zijn te verkrijgen met :

Frieten – kroketten – puree – gratin - hanengras

Veggie

Inspiratie van de Chef
(Selectie van onze dagverse producten)

Hanengras

Hanengras steak

Hanengras kippenfilet

Deze gerechten worden gereserveerd met een fris slaatje.

Sauzen naar keuze :

Den Haan - natuur - peperroom - champignonroom - curry - verse bearnaise - lookboter/room

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie