Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Steak // Belgisch witblauw
Zesrib (+- 350 gr) // Pul Uruguay
Filet Pur // Belgisch witblauw
Lamskroon // New Zealand
Kippenfilet
Varkenshaasje
Kippenbrochette
Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.
Visgerechten
Scampi’s (curry – lookboter – lookroom – van’t Huis)
Verse zeetong à la Meunière
Kabeljauwhaasje / tuingroenten / Beurre Blanc
Zalmfilet / tuingroenten / Beurre Blanc
Gegratineerd vispannetje
Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.
Al onze gerechten zijn te verkrijgen met :
Frieten – kroketten – puree – gratin - hanengras
Veggie
Inspiratie van de Chef
(Selectie van onze dagverse producten)
Hanengras
Hanengras steak
Hanengras kippenfilet
Deze gerechten worden gereserveerd met een fris slaatje.
Sauzen naar keuze :
Den Haan - natuur - peperroom - champignonroom - curry - verse bearnaise - lookboter/room