Hoofdgerechten
Vleesgerechten
- Steak - Belgisch witblauw -
- Filet Pur - Belgisch witblauw (+- 250gr.)
- Lamskroon - New Zealand -
- Kippenfilet
- Varkenshaasje
- Vol-au-vent
- Ribbetjes ‘American Style’
Al onze gerechten worden geserveerd met verse seizoengroentjes.
Visgerechten
- Scampi’s - | curry – lookboter/room – van’t Huis |
- Kabeljauwhaasje - Tuingroenten / Beurre Blanc
- Zalmfilet - Tuingroenten / Beurre Blanc
- Gegratineerd vispannetje
- Verse zeetong à la Meunière
Al onze gerechten zijn te verkrijgen met :
Frieten – kroketten – puree – gratin - hanengras
Veggie
- Inspiratie van de Chef
(Selectie van onze dagverse producten)
Hanengras
- Hanengras steak
- Hanengras kippenfilet
Deze gerechten worden gereserveerd met een fris slaatje.
Sauzen naar keuze :
Den Haan - natuur - peperroom - champignonroom - curry - verse bearnaise - lookboter/room